Silicea ajakherpesz gél 2g

Silicea ajakherpesz gél 2g

3.043 Ft

Egységár: 3.042 Ft /

2022. január 1-től a vény nélkül kapható gyógyszerek csak az ingyenes személyes gyógyszertári átvétellel kérhetők. Az egyéb termékek kiszállítása továbbra is zavartalan.

A termék jelenleg nincs raktáron, értesítést kérek amennyiben újra rendelhető.

ELKÜLD

Orvostechnikai eszköz tisztán ásványi szilíciumgéllel. Az ajakherpesz (Herpes labialis) kialakulásakor jelentkező égető és viszkető érzés csillapítására. Kiszárítja a herpeszhólyagocskákat.

A szilíciumgél elősegíti a hólyagocskák célzott kiszárítását. A tiszta ásványi szilíciumgél rendkívüli váladékmegkötő képessége révén a már kialakult hólyagocskákat gyorsan kiszárítja és elősegíti a gyógyulást.

A Hübner Original silicea ajakherpesz gél használatát már az első bizsergető érzés jelentkezésekor el kell kezdeni!

A Hübner Original silicea ajakherpesz gél aktív alkotóeleme a szilíciumgél (kovasavgél), a szilícium ásványi anyag oxigénnel és vízzel alkotott vegyülete. A szilíciumgél különlegessége abban rejlik, hogy az égető érzés és viszketés enyhítése mellett rendkívül jól megköti a sebváladékot. Ezáltal természetes módon csökkenti a herpeszhólyagocskák fertőző sebváladékát - a hólyagocskákat

célzottan kiszárítja. Ezáltal gátolja a vírus terjedését és felgyorsítja a gyógyulást. 

Alkalmazási terület:

Mikor használhatja a Hübner Original silicea ajakherpesz gélt?

Az ajakherpesz gél külsőleg alkalmazandó. Az ajakherpesz (Herpes labialis) kialakulásakor jelentkező

égető és viszkető érzés csillapítására. Kiszárítja a herpeszhólyagocskákat.

 

Adagolási javaslat

A használat módja és időtartama:

Mikor, milyen gyakran és meddig használja a Hübner Original silicea ajakherpesz gélt?

12 éves kor feletti gyermekek és felnőttek számára egyaránt alkalmazható. Egyéni szükséglet szerint, a herpesz első jeleinek észlelésekor, naponta legfeljebb ötször vigye fel az ajakherpesz gélt az érintett bőrfelületre mindaddig, míg a hólyagocskák teljesen el nem múlnak.

 

Hogyan alkalmazza a Hübner Original silicea ajakherpesz gélt?

Az ajakherpesz gélt legfeljebb naponta ötször a kereskedelemben kapható vattapálcikával, vagy tiszta ujjbeggyel vigye fel az érintett bőrfelületre.

 

Kérjük, vegye figyelembe:

Eredménytelen kezelés esetén, legkésőbb 10 nap után forduljon orvoshoz. 12 év alatti gyermekek esetében az alkalmazás orvossal történő egyeztetés alapján történhet meg. Ennek az orvostechnikai eszköznek sokévi használata során káros hatást nem figyeltek meg. Terhesség és szoptatás esetén azonban mindig csak az orvossal történő megbeszélést követően szabad használni. Kérjük, hogy

jelezzen a gyártónak és az ország illetékes hatóságának minden olyan felmerülő, súlyos eseményt, mely a készítménnyel összefügg. Az ajakherpesz gél gyermekek elől elzárva tartandó.

 

Használattal kapcsolatos tudnivalók:

Higéniai okokból és a fertőzés elterjedésének elkerülése érdekében a gél felvitele előtt és után alaposan mosson kezet! A fertőzés másik emberre történő átvitelének elkerülése érdekében egy tubust csak egy személy használjon. Használat után ajánlatos letörölni a tubus száját. Alkalmazás után zárja le a tubust. A gél megszáradása után fehér felület képződhet. Ez a herpeszhólyagocskák

kiszáradásának a jele.

 

Mellékhatások:

Ez az orvostechnikai eszköz kálium-szorbátot tartalmaz. A kálium-szorbát helyi bőrirritációt okozhat (pl.: kontakt dermatitisz). További mellékhatás nem ismeretes.

Kölcsönhatás más szerekkel:

Nem ismeretes.

Ellenjavallatok:

Mikor nem szabad használni a Hübner Original silicea ajakherpesz gélt?

Ellenjavallatok nem ismeretesek, azonban ha a termék bármely összetevőjével szembeni túlérzékenységről van tudomása, ne alkalmazza a készítményt.

Az orvostechnikai eszköz eltarthatóságára vonatkozó útmutatás és adatok:

A készítményt csak a tubuson és dobozon feltüntetett lejárati időn belül szabad felhasználni. Felnyitás után legfeljebb 6 hónapig használható fel.

Ne tárolja a készítményt 25 °C feletti hőmérsékleten.

Kiszerelés és tartalom:

A tubus 2 g gélt tartalmaz, külsőleges alkalmazásra.

Összetétel:

Mit tartalmaz a Hübner Original silicea ajakherpesz gél?

Hatékony összetevő: 2 g gél 1,9 g kovasavgélt (szilíciumgélt) tartalmaz. Egyéb összetevők: pentilénglikol, karragén, alfa-bizabolol, kálium-szorbát, citromsav oldat.

A használati útmutató kibocsátásának dátuma:

2020. május

Gyártja: ANTON HÜBNER GmbH & Co. KG, Németország

Forgalmazza: Naturprodukt Kft. 2046 Törökbálint, DEPO, Pf. 8

Jelen pillanatban nincs elérhető betegtájékoztató!

Top termékek

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!

Tudomásul veszem, hogy a(z) KO-DO PHARMA KFT.  (1093 Budapest, Közraktár utca 2. a. ép.) adatkezelő által a(z) https://www.non-stopgyogyszertar.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email, számlázási adatok. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban,az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff