Sinomarin Mini tengervizes orrspray 30ml

Sinomarin Mini tengervizes orrspray 30ml

2.669 Ft

Egységár: 2.669 Ft /

2022. január 1-től a vény nélkül kapható gyógyszerek csak az ingyenes személyes gyógyszertári átvétellel kérhetők. Az egyéb termékek kiszállítása továbbra is zavartalan.

A termék jelenleg nincs raktáron, értesítést kérek amennyiben újra rendelhető.

ELKÜLD

A Sinomarin Mini orrspray 100%-ban természetes összetevőjű, klinikailag tesztelt orrspray, amely hidratálja az orrnyálkahártyát, természetes módon enyhíti az orrdugulást, lazítja az orrváladékot, megkönnyítve ezzel annak eltávolítását. Ideális az orr hidratációjának és higiéniájának fenntartására, az orrdugulás enyhítésére.

 

Használata az alábbi esetekben javasolt:
 
  • az orr hidratálásához
  • rendszeres orrhigiéniához
  • fertőzéses nátha és influenza
  • szezonális vagy perenniális allergiás nátha (szénanátha, pollenózis, allergiás rhinitis)
  • egyéb esetekhez köthető nátha/orrnyálkahártya-gyulladás (pl. várandósság)
  • arc- és homloküreg-gyulladás
Jelen pillanatban nincs elérhető betegtájékoztató!

Top termékek

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!

Tudomásul veszem, hogy a(z) KO-DO PHARMA KFT.  (1093 Budapest, Közraktár utca 2. a. ép.) adatkezelő által a(z) https://www.non-stopgyogyszertar.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email, számlázási adatok. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban,az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff