Sinomarin orrspray felnőtt 125ml

Sinomarin orrspray felnőtt 125ml

3.419 Ft

Egységár: 30 Ft / ml

2022. január 1-től a vény nélkül kapható gyógyszerek csak az ingyenes személyes gyógyszertári átvétellel kérhetők. Az egyéb termékek kiszállítása továbbra is zavartalan.

A Sinomarin Felnőtt orrspray klinikailag tesztelt, 100%-ban természetes összetevőjű orrspray. Természetes módon enyhíti az orrdugulást, lazítja a felgyülemlett orrváladékot, hatékonyan tisztítja meg az orrüreget, illetve segíti a fertőzések elleni védekezést. Ideális az orrdugulás csillapítására és a mindennapi higiénia fenntartására.

 

Használata az alábbi esetekben javasolt:
 
  • fertőzéses nátha és influenza
  • szezonális vagy perenniális allergiás nátha (szénanátha, pollenózis, allergiás rhinitis)
  • egyéb esetekhez köthető nátha/orrnyálkahártya-gyulladás (pl. várandósság)
  • arc- és homloküreg-gyulladás
  • rendszeres orrhigiéniához
  • az orr hidratálásához
Jelen pillanatban nincs elérhető betegtájékoztató!

Top termékek

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!

Tudomásul veszem, hogy a(z) KO-DO PHARMA KFT.  (1093 Budapest, Közraktár utca 2. a. ép.) adatkezelő által a(z) https://www.non-stopgyogyszertar.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email, számlázási adatok. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban,az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff