Stodal Neo szirup cseppfogó betéttel 200ml

Stodal Neo szirup cseppfogó betéttel 200ml

2.485 Ft 2.150 Ft

Egységár: 12 Ft / ml

A Stodal Neo szirup cseppfogó betéttel, jól bevált kanalas orvosság kicsiknek és nagyoknak, hogy a hideg időszak ne a betegségekről szóljon.

Gondoskodjon családja egészségéről Stodal-lal!
Új cseppfogó üvegbetéttel.
Hatóanyag: Rumex crispus, Bryonia dioica, Ipecacuanha, Spongia tosta, Sticta pulmonaria, Antimonium tartaricum,Coccus cacti, Drosera rotundifolia.

Vény nélkül kapható homeopátiás gyógyszer jóváhagyott terápiás javallat nélkül. Egészségpénztárra elszámolható.

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.
A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot.
Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időben nem enyhülnek, agy éppen súlyosbodnak.

Jelen pillanatban nincs elérhető betegtájékoztató!

Top termékek

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!

Tudomásul veszem, hogy a(z) KO-DO PHARMA KFT.  (1093 Budapest, Közraktár utca 2. a. ép.) adatkezelő által a(z) https://www.non-stopgyogyszertar.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email, számlázási adatok. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban,az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff