Szájmaszk FFP2 KN95 1x

Szájmaszk FFP2 KN95 1x

349 Ft

Egységár: 349 Ft / db

2022. január 1-től a vény nélkül kapható gyógyszerek csak az ingyenes személyes gyógyszertári átvétellel kérhetők. Az egyéb termékek kiszállítása továbbra is zavartalan.

Az ffp2 (kn95) típusú szájmaszk úgynevezett részecskeszűrő maszk, mely öt szűrőrétegből áll. A szájmaszk elszigeteli a viselőjét a külső légszennyezéstől, portól, gőztől és egyéb lebegő részecskéktől, kiváló szűrési hatékonysággal rendelkezik a baktériumok ellen, valamint vírusfertőzéses időszakokban az aeroszolos - kilégzés, köhögés, tüsszentés - fertőzés kockázatát nagymértékben csökkenti.

Jelen pillanatban nincs elérhető betegtájékoztató!

Top termékek

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!

Tudomásul veszem, hogy a(z) KO-DO PHARMA KFT.  (1093 Budapest, Közraktár utca 2. a. ép.) adatkezelő által a(z) https://www.non-stopgyogyszertar.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email, számlázási adatok. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban,az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff