Uriage Age Lift intenzív ráncfeltöltő szérum 30ml

Uriage Age Lift intenzív ráncfeltöltő szérum 30ml

12.634 Ft

Egységár: 12.634 Ft /

2022. január 1-től a vény nélkül kapható gyógyszerek csak az ingyenes személyes gyógyszertári átvétellel kérhetők. Az egyéb termékek kiszállítása továbbra is zavartalan.

A termék jelenleg nincs raktáron, értesítést kérek amennyiben újra rendelhető.

ELKÜLD

Ráncok, feszesség és tónusvesztés ellen. Növeli a bőr rugalmasságát, simítja a ráncokat, feszesít. Uriage termálvízzel ápolja a bőrt. 

Különleges összetevője az Uriage termálvíz, amely kivételesen gazdag ásványi anyagokban, nyomelemekben és antioxidánsokban. Tiszta és természetes, tudományosan bizonyítottan megerősíti a bőr barriert, hidratálja, nyugtatja és védi a bőrt.

Ez a ránctalanító és feszesítő szérum segít korrigálni a bőröregedés látható jeleit, a ráncokat, a feszességvesztést és a fáradt megjelenést, továbbá véd a károsító, a bőr korai öregedését okozó napi agresszióktól.

Aktív összetevők: retinol(1), hialuronsav, AHA, Blue Light Barrier kék fény elleni védelem.

Eredmények: Használatával a ráncok és finom vonalak láthatóan simulnak, az arcbőr puhábbá és feszesebbé válik. A bőr minőség megújul, az arc kontúrjai jobban definiáltak lesznek. Az arcbőr visszanyeri vitalitását és tartós hidratáltságát.

Az Uriage bőrápoló készítményeit bőrgyógyászok és gyógyszerészek közreműködésével fejlesztették ki. Hatásuk számos vizsgálattal igazolt.

Használat: A krémek használata előtt reggel és este vigye fel az alaposan megtisztított és arcra és nyakra. Szembe ne kerüljön!  Bizsergő érzés esetén tartson szünetet a használattal. Bőrgyógyászati ellenőrzés mellett tesztelt.

Jelen pillanatban nincs elérhető betegtájékoztató!

Top termékek

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!

Tudomásul veszem, hogy a(z) KO-DO PHARMA KFT.  (1093 Budapest, Közraktár utca 2. a. ép.) adatkezelő által a(z) https://www.non-stopgyogyszertar.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email, számlázási adatok. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban,az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff