Uriage Age Lift Peel bőrmegújító éjszakai krém 50ml

Uriage Age Lift Peel bőrmegújító éjszakai krém 50ml

11.019 Ft

Egységár: 220 Ft / ml

2022. január 1-től a vény nélkül kapható gyógyszerek csak az ingyenes személyes gyógyszertári átvétellel kérhetők. Az egyéb termékek kiszállítása továbbra is zavartalan.

A termék jelenleg nincs raktáron, értesítést kérek amennyiben újra rendelhető.

ELKÜLD

URIAGE AGE LIFT AGE LIFT Peel bőrmegújító ránctalanító éjszakai krém kivételesen gazdag ásványi anyagokban, nyomelemekben és antioxidánsokban. Tiszta és természetes, tudományosan bizonyítottan megerősíti a bőr barriert, hidratálja, nyugtatja és védi a bőrt és AHA tartalmának köszönhető peeling hatásával segíti a bőrszövet megújulását, csökkenti a ráncokat, élénkíti a bőr ragyogását, finomítja a bőr textúráját, csökkenti a foltokat, bőrhibákat.

 

 Aktív összetevők: 

  • Hialoronsav
  • AHA 
  • Uriage termálvíz
Jelen pillanatban nincs elérhető betegtájékoztató!

Top termékek

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!

Tudomásul veszem, hogy a(z) KO-DO PHARMA KFT.  (1093 Budapest, Közraktár utca 2. a. ép.) adatkezelő által a(z) https://www.non-stopgyogyszertar.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email, számlázási adatok. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban,az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff