Uriage Baba bőrgyógyászati olajtusfürdő 500ml

Uriage Baba bőrgyógyászati olajtusfürdő 500ml

6.839 Ft

Egységár: 13 Ft / ml

2022. január 1-től a vény nélkül kapható gyógyszerek csak az ingyenes személyes gyógyszertári átvétellel kérhetők. Az egyéb termékek kiszállítása továbbra is zavartalan.

A termék jelenleg nincs raktáron, értesítést kérek amennyiben újra rendelhető.

ELKÜLD

Lipidpótló olajtusfürdő, száraz vagy nagyon száraz és túlérzékeny, atópiára, ekcémára hajlamos bőr tisztítására ajánlott. Formulája gazdag lipidpótló és hidratáló aktív összetevőkben, védi a bőrt a kiszáradástól és védőréteggel látja el gyermeke bőrét. Kíméletesen tisztít, táplál, véd, nyugtatja az érzékeny bőrt, enyhíti a viszketést. Uriage termálvíz tartalmának köszönhetően hosszan nyugtatja a viszketést és erősíti a bőr hidrolipid rétegét. Használatának köszönhetően 75%-al csökkent a bőr feszülő érzete.
 

 

  • Csecsemőknek, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.
  • Arcra és testre.
  • Ez a szappan- és illatmentes.
Jelen pillanatban nincs elérhető betegtájékoztató!

Top termékek

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!

Tudomásul veszem, hogy a(z) KO-DO PHARMA KFT.  (1093 Budapest, Közraktár utca 2. a. ép.) adatkezelő által a(z) https://www.non-stopgyogyszertar.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email, számlázási adatok. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban,az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff