Uriage Bariésun arckrém SPF50+ színezett világos 50ml

Uriage Bariésun arckrém SPF50+ színezett világos 50ml

5.999 Ft

Egységár: 119 Ft /

ml

2022. január 1-től a vény nélkül kapható gyógyszerek csak az ingyenes személyes gyógyszertári átvétellel kérhetők. Az egyéb termékek kiszállítása továbbra is zavartalan.

Rendkívül erős fényvédelemmel ellátott színezett arckrém, amely egy csúcsteljesítményű szűrő-komplexet és két bőrgyógyászati szabadalmat ötvözve védi a bőrt és előzi meg az UVA és UVB sugarak és kék fény által okozott sejtkárosodást és korai bőröregedést.

Világos árnyalatú formulája természetesen egységes és ragyogó arcszínt biztosít. Új generációs száraz tapintású textúra: azonnal felszívódik és gátolja a bőr zsírosan fénylő csillogását.

 

  • Vízálló.
  • Erős fedés.
  • Nem ragad.
  • Nem irritálja a szemet.
  • Érzékeny bőrre is.
  • Nem mitesszerképző.
  • Bőrgyógyászati ​​ellenőrzés mellett tesztelve.

 

Aktív hatóanyagok:

UVA/UVB és kék fény szűrő komplex - [BARIESUN SZABADALOM] - [TELOMERES PROTECT SZABADALOM] - Uriage termálvíz - E-Vitamin - Aquasponginok 

 

Jelen pillanatban nincs elérhető betegtájékoztató!

Top termékek

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!

Tudomásul veszem, hogy a(z) KO-DO PHARMA KFT.  (1093 Budapest, Közraktár utca 2. a. ép.) adatkezelő által a(z) https://www.non-stopgyogyszertar.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email, számlázási adatok. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban,az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff