Uriage D.S. Hair sampon kímélő 500ml

Uriage D.S. Hair sampon kímélő 500ml

5.794 Ft

Egységár: 11 Ft / ml

2022. január 1-től a vény nélkül kapható gyógyszerek csak az ingyenes személyes gyógyszertári átvétellel kérhetők. Az egyéb termékek kiszállítása továbbra is zavartalan.

A termék jelenleg nincs raktáron, értesítést kérek amennyiben újra rendelhető.

ELKÜLD

A D.S. HAIR Kímélő sampon lágy tisztító összetevőinek és az Uriage termálvíz hidratáló, nyugtató és bőrflóra egyensúlyt erősítő hatásának köszönhetően óvja a fejbőr hidrolipid rétegét és egészségét. Kivételesen tolerált, szappanmentes összetétele kíméletesen, a bőr irritációja és szárítása nélkül tisztít és alkalmassá teszi minden hajtípus és akár száraz, érzékeny fejbőr ápolására is. Ajánlott gyakori, akár napi használatra vagy érzékeny fejbőr kíméletes tisztítására vagy hajat, fejbőrt érintő kezelésekkel, gyógysamponokkal együtt vagy azokkal felváltva a tünetek visszatérésének megelőzésére. Puhaságot és fényt ad a hajnak. Gyerekek és felnőttek számára egyaránt, minden hajtípusra. Az Uriage bőrápoló készítményeit bőrgyógyászok és gyógyszerészek közreműködésével fejlesztették ki.

 

Aktív összetevők:

  • Szabadalmaztatott TLR2-Regul komplex
  • Pirokton Olamin
  • Uriage termálvíz
  • Havasi gyopár
Jelen pillanatban nincs elérhető betegtájékoztató!

Top termékek

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!

Tudomásul veszem, hogy a(z) KO-DO PHARMA KFT.  (1093 Budapest, Közraktár utca 2. a. ép.) adatkezelő által a(z) https://www.non-stopgyogyszertar.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email, számlázási adatok. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban,az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff