Uriage Xémose olajtusfürdő száraz bőrre 500ml

Uriage Xémose olajtusfürdő száraz bőrre 500ml

8.511 Ft

Egységár: 17 Ft / ml

2022. január 1-től a vény nélkül kapható gyógyszerek csak az ingyenes személyes gyógyszertári átvétellel kérhetők. Az egyéb termékek kiszállítása továbbra is zavartalan.

A termék jelenleg nincs raktáron, értesítést kérek amennyiben újra rendelhető.

ELKÜLD

Kíméletesen tisztítja, nyugtatja, védi a száraz/nagyon száraz bőrt. Használatával a bőr fürdés után hosszan megőrzi természetes komfortérzetét és puhaságát, feszülés érzete nélkül. Shea vaj tartalma enyhíti az irritációt és viszketést, nyugtatja az érzékeny, száraz bőrt.Glicerinben gazdag összetétele egy nem zsíros filmréteget képez a bőrön, mely véd a külső környezeti hatásoktól.

Jelen pillanatban nincs elérhető betegtájékoztató!

Top termékek

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!

Tudomásul veszem, hogy a(z) KO-DO PHARMA KFT.  (1093 Budapest, Közraktár utca 2. a. ép.) adatkezelő által a(z) https://www.non-stopgyogyszertar.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email, számlázási adatok. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban,az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff