VitaPlus Innolact laktáz 6000 étrendkieg. ftabl. 60x

VitaPlus Innolact laktáz 6000 étrendkieg. ftabl. 60x

2.990 Ft

Egységár: 49 Ft / db

2022. január 1-től a vény nélkül kapható gyógyszerek csak az ingyenes személyes gyógyszertári átvétellel kérhetők. Az egyéb termékek kiszállítása továbbra is zavartalan.

A termék jelenleg nincs raktáron, értesítést kérek amennyiben újra rendelhető.

ELKÜLD

A készítmény tablettánként 6000 FCC (Food Chemicals Codex szerinti) laktáz enzim egységet tartalmaz. A laktáz enzim segíti a laktóz emésztését azoknál, akiknek laktózemésztési nehézségeik vannak.

Adagolás: A felnőtteknek ajánlott napi adag étkezésenként 1-5 filmtabletta a bevitt tejcukor mennyiségtől függően. Egy filmtablettában található enzim mennyiség átlagosan 13 gramm tejcukrot képes lebontani, amely hozzávetőleg 2,5 dl tehéntejnek felel meg. A filmtablettát közvetlenül az étkezés előtt javasolt bevenni.

Figyelmeztetés: A készítmény laktóz emésztési nehézségekben szenvedőknek ajánlott. Az enzimet minden laktóztartalmú étkezéshez javasolt fogyasztani. A laktóztolerancia változhat, ezért szakértőtől kérjenek tanácsot az egyéni adagolásra vonatkozóan. Kérjük a javasolt napi fogyasztási mennyiséget (legfeljebb 15 tabletta) ne lépje túl! Gyermekek elől gondosan elzárva tartandó. A termék szorbitot tartalmaz, túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet. A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Aktív összetevő tartalom: laktáz enzim 6000 FCCU

Kiszerelés: 60 db filmtabletta bliszterben, dobozban.
Minőségét megőrzi: lásd a doboz hátoldalán.
Forgalmazó: Innopharm Kft., 1037, Budapest Csillaghegyi út 19-21.

Jelen pillanatban nincs elérhető betegtájékoztató!

Top termékek

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!

Tudomásul veszem, hogy a(z) KO-DO PHARMA KFT.  (1093 Budapest, Közraktár utca 2. a. ép.) adatkezelő által a(z) https://www.non-stopgyogyszertar.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email, számlázási adatok. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban,az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff