Wick First Defence orröblítő spray 15ml

Wick First Defence orröblítő spray 15ml

5.509 Ft

Egységár: 5.509 Ft /

2022. január 1-től a vény nélkül kapható gyógyszerek csak az ingyenes személyes gyógyszertári átvétellel kérhetők. Az egyéb termékek kiszállítása továbbra is zavartalan.

A termék jelenleg nincs raktáron, értesítést kérek amennyiben újra rendelhető.

ELKÜLD

A Wick First Defence egy orröblítő orvostechnikai eszköz, amely a kialakuló nátha első tüneteinél vagy megfázás során alkalmazható annak érdekében, hogy csökkentse a náthát okozó vírusok orrüregben történő szaporodását.

Ha a nátha korai szakaszában alkalmazzák, csökkenti a nátha kialakulásának esélyét.

Alkalmazás:

A nátha első tüneteinek ( például kaparó torok vagy tüsszögés ) észlelésekor kezdje el 24-36 órán belül használni, mielőtt teljesen kialakul a nátha.

Legfeljebb 4 alkalommal használja naponta, amíg a tünetek elmúlnak.

Akkor is elkezdheti használni, ha fennáll annak a veszélye, hogy náthás lesz: alkalmazza legfeljebb 4 napig, de ha a tünetek jelentkeznek, használja tovább, a tünetek megszűnéséig.

A Wick First Defence orrspray az orrüreg hátsó részén fejti ki hatását, közvetlenül ott, ahol a náthát okozó vírus megtelepszik, és elszaporodik. 

Hármas hatásának köszönhetően:

- A mikrogél formula csapdába ejti a náthát okozó vírusokat, amelyek az orrüreg hátsó részén kezdenek szaporodni, és segít megakadályozni azok szaporodását és terjedését.

- A mikrogél csökkenti az orrüreg pH-ját és inaktiválja a vírusokat, ezáltal csökkentve a szaporodásukat és további fertőzőképességüket.

- Segít kiöblíteni az orrot, és stimulálja a természetes szekréciót, hogy elősegítse az inaktivált vírus természetes módon történő eltávolítását (a gyomor felé vagy az orr kifújásával).

Használata:

Felnőttek és 12 év feletti gyermekek számára alkalmazható. 

Csak az utasításoknak megfelelően használja:

A feje oldalra hajtása nélkül illessze be a szórófejet az orrnyílásába úgy, hogy a szórófejet kifelé, a füle felé irányítja.

Ezután 2 vagy 3 alkalommal fújjon be mindkét orrnyílásába és kerülje a mély belélegzést. 

Két használat között 4 óra teljen el, és 24 órán belül legfeljebb 4 alkalommal használja.

A Wick First Defence orrspray használatakor fokozott orrfolyás, kellemetlen érzés jelentkezhet az orrban, vagy átmeneti égő érzés léphet fel. 

Ezek azt jelzik, hogy a készítmény éppen kifejti hatását. 

Nem károsak az egészségére, és nem tartanak sokáig.

Ha az érzés hosszabb ideig fennáll, hagyja abba a készítmény alkalmazását.

Egyes esetekben átmeneti fejfájást, orr-, szem-, fül- és nyaki fájdalmat jelentettek; ezek a tünetek a készítmény alkalmazásának abbahagyásakor megszűnnek.

Jelen pillanatban nincs elérhető betegtájékoztató!

Top termékek

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!

Tudomásul veszem, hogy a(z) KO-DO PHARMA KFT.  (1093 Budapest, Közraktár utca 2. a. ép.) adatkezelő által a(z) https://www.non-stopgyogyszertar.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email, számlázási adatok. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban,az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff