A bőrápolási rutin kifejezéssel manapság már sokszor találkozhatunk, és mindenkinek ismerősen csengenek a lépések: arctisztítás, tonizálás, hidratálás. Ez a folyamat mondhatjuk már beépült a köztudatba, mégis sokan nincsenek tisztában azzal, hogy a bőrápolás egyik elengedhetetlen része, amit gyakran kihagynak, az a fényvédelem.

Mindennapi fényvédelem!

A fényvédelem az egyik legfontosabb része a napi rutinnak. Hiszen a napsugárzás káros hatásai nem csak nyaraláskor vagy a szabadban töltött idő alatt fenyegetnek bennünket, hanem egész évben, minden nap. Tudatos bőrápolóként hiba lenne nem beépíteni a mindennapokba.

A fényvédelem helye a napi rutinban az arctisztítás és a hidratálás után következik. Nem csak az arcunkat, hanem testünk minden részét érdemes bekenni, különösképpen azokat a testrészeket, amelyek nem fed el a ruházat.

A jelenlegi fényvédő kínálatban bátran bevallhatjuk, hogy igen nehéz kiigazodni. Megtalálni a bőrtípusunkhoz tökéletesen passzolót, laikusként szinte lehetetlen.

De van egy jó hírünk! A Kulcs Quality Patikákban júniusban induló DERMO ROADSHOW segít megtalálni.

 Mindennapi fényvédelem és nyereményjáték a Dermo Roadshow-val

Kulcs Quality Patikák - Bőrápolás Szakértői Patikák

A Kulcs Quality Patikákba nemcsak gyógyszertári termékekért mehetünk, hanem bőrápolási kérdésekkel is felkereshetjük az ott dolgozó szakértőket.

Ingyenes fényvédelmi tanácsadás keretében megismerhetjük a legújabb fényvédelmi termékeket és technikákat, segítenek kiválasztani a bőrünkhöz legjobban illő termékeket, és hasznos tanácsokkal és tippekkel látnak el a mindennapokra.

A szaktanácsadások hozzájárulnak ahhoz, hogy megóvjuk bőrünk egészségét az UV sugárzás káros hatásaitól, vagy éppen bőrproblémákat is hatékonyan kezeljünk.

A Dermo Roadshow alatt számos dermokozmetikumot kedvezményes áron szerezhetünk be, így könnyebben óvhatjuk meg a bőrünket! A széles választék pedig szinte garantálja, hogy biztosan megtaláljuk a kedvenc fényvédőnket.

Fényvédelem minden napra, nyeremények kattintásra!

A Dermo Roadshow nem csupán tanácsokkal és akciókkal várja az érdeklődőket. Ez egy kiváló alkalom arra, hogy értékes bőrápolási termékeket és különleges Kulcs Patikák ajándékokat nyerjünk, akár naponta.

Vegyél részt a Dermo Roadshow-n, fedezd fel velünk a tökéletes fényvédőt és ragyogj minden nap a megfelelő védelemmel! Keresd meg ITT a hozzád legközelebbi Kulcs Quality Patikát, látogass el egy ingyenes fényvédelmi tanácsadásra és játssz online a  napi nyereményekért!

Tarts velünk júniusban a Dermo Roadshow-n! Tegyük a fényvédelmet mindennapi szokásaink részévé!