Villány, a dél-dunántúli régió egyik gyöngyszeme, immár nemcsak a kitűnő borairól és gyönyörű tájairól híres. Mostantól az egészségügyi szolgáltatások terén is új szintet képvisel, hiszen nemrégiben megnyitotta kapuit a legújabb Kulcs Quality Patika, a Kikerics Patika. Nevét a magyar kikericsről kapta, melynek egyetlen ismert természetes élőhelye a Villányi-hegységben található. A városban 2,5 év szünet után üzemel egy modern, minden igényt kielégítő gyógyszertár.

Minőségi egészségügyi szolgáltatás Villányban

A Kikerics Patika "7773 Villány, Baross Gábor utca 23." modern és barátságos környezetben várja a betérőket, különleges figyelmet fordítva az egészségügyi tanácsadásra és az egyéni igényekre szabott szolgáltatásokra. A patika választéka széleskörű, nemcsak a gyógyszerekre terjed ki, hanem a dermokozmetikumokra és más egészségügyi termékekre is, amelyeket a betegek a polcokról is összeválogathatnak, így könnyen és gyorsan  megtalálják, amire szükségük lehet.

Minőségi egészségügyi szolgáltatás Villányban

Az expediálók munkáját egy patikai robot segíti, amely lehetővé teszi a gyógyszerek automatizált kiosztását és a gyógyszerészeti feladatok hatékonyabb ellátását. Ezáltal nemcsak magas színvonalú szolgáltatásokat nyújt, de a legmodernebb technológiát is felhasználja a betegek gyors és pontos kiszolgálása érdekében.

 Minőségi egészségügyi szolgáltatás Villányban

A patika megnyitása jelentős lépés a helyi egészségügy fejlődésében, hiszen kényelmes és magas színvonalú egészségügyi ellátást kínál a helyi lakosoknak és az arra járóknak a városban tartózkodásuk alatt egyaránt.

A májusi nyitóeseményén részt vett Dr. Kottlár Gábor - Villány alpolgármestere, Kretz Roland - Villány városfejlesztésért felelős alpolgármester, valamint Dr. Pencz-Nikolics Katalin - Villány Jegyzője is. 

Továbbá beteggondozók képviselői is jelen voltak, hogy megismerkedjenek az új patika nyújtotta előnyökkel és lehetőségekkel.

 Minőségi egészségügyi szolgáltatás Villányban

Az egészség az elsődleges szempontunk, így örömmel segítünk megtalálni mindazt, amire szükséged van.

Nyitvatartás:

Hétfő: 08:00-16:00

Kedd: 08:00-16:00

Szerda: 08:00-16:00

Csütörtök: 08:00-16:00

Péntek: 08:00-16:00

Ismerd meg a minőségi gyógyszerészi szolgáltatásokat a Kikerics Patikában! Várunk Villányban is!