Nutricia Nutridrink vanília ízű spec.gyógy.él.Tetr 24x200ml

Nutricia Nutridrink vanília ízű spec.gyógy.él.Tetr 24x200ml

8.612 Ft

Egységár: 358 Ft / db

Gyógyszer
2022. január 1-től a vény nélkül kapható gyógyszerek csak az ingyenes személyes gyógyszertári átvétellel kérhetők. Az egyéb termékek kiszállítása továbbra is zavartalan.

A termék jelenleg nincs raktáron, értesítést kérek amennyiben újra rendelhető.

ELKÜLD

Jelleg: Teljes értékü, magas energia tartalmú, speciális – gyógyászati célra szánt – iható tápszer.

Fő jellemzők: Tehéntejfehérjét (kazeint), a joghurtos ízekben fölözött joghurtot, savófehérje koncentrátumot, maltodextrint, ízesített és joghurt változataiban szacharózt, joghurt ízekben laktózt, továbbá növényi zsiradékot és karotinoidokat tartalmaz; magas energiaértékű.

Egyéb sajátságok: Gluténmentes, laktózmentes (kivéve a joghurtos ízek), az ízesítés nélküli változat hozzáadott szacharózt és fruktózt sem tartalmaz; rostmentes (kivéve a csokoládé ízű: 0,3 g/100 ml).

Javallat: Felhasználható betegség kapcsán kialakult alultápláltság diétájában.

Alkalmazási meghatározások: Felnőttek és 6 éves életkor feletti gyermekek kizárólagos vagy kiegészítő, 3 és 6 éves életkor közötti gyermekek fokozott figyelemmel végzett kiegészítő táplálása. 3 éves életkor alatt, csecsemőknek, valamint galaktozémiában nem adható.

Összetevők: Tejfehérje (joghurtos ízeknél joghurt és tejsavó fehérje) koncentrátum, maltodextrin, szacharóz (kivéve az ízesítés nélküli változatban), repcemag- és napraforgóolaj, ásványi anyagok, nyomelemek, vitaminok, karotinoidok, ízesítő és színező anyagok, joghurt ízváltozatokban laktóz is.

Jelen pillanatban nincs elérhető betegtájékoztató!

Top termékek

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!

Tudomásul veszem, hogy a(z) KO-DO PHARMA KFT.  (1093 Budapest, Közraktár utca 2. a. ép.) adatkezelő által a(z) https://www.non-stopgyogyszertar.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email, számlázási adatok. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban,az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff